dimarts, 21 d’agost del 2012

Postparty


Quantes coses a explicar, divendres a la tarda no varem treballar per poder preparar la maleta, ja que ens dirigiem l'endema a la capital. En la foto es pot veure com vam arribar. No varem necessitar mes de 5' perque una familia ens agafes. A Reykjavik ens esperava un festival culturar impresionant, com si haguessin unit la fira de Tarrega i les festes de la Merce de BCN. Tan bon punt varem arribar el marc i jo varem menjar de gratis: un tros de pastis de xocolata, un gelat de nata i xocolata i un hot dog, en aquest orde i en menys d'una hora.


Aquesta era la gent que hi havia...


S'ha de dir que era una mica estrany esta amb la birra a les 6 de la tarda i a plena llum del dia pero es que a la nit la temperatura baixa moltissim.

I per acabar.. focs artificials!

L'endema el mati ens va arribar la factura. I malgrat que el cafe estava carregat no va servir de res.


A la tornada tambe varem fer autoestop, pero aquest cop per separat, el Marc va anar amb una russa de 18 anys i el Bernat amb una croata de 24 (per mes informacio el 012, la generalitat mes aprop teu)
i aixi varem reduir el temps d'espera a la meitat :).

Avui es 21, i tan l'Oriol com el Roger fan 24 anys... hem tingut temps per pensar amb ells, aqui us deixem un video:
http://www.youtube.com/watch?v=lJ87FLkWcqs&list=HL1345562310&feature=mh_lolz

4 comentaris:

  1. Hola Bernat!! Aprofitant que ens has tornat a escriure les últimes notícies, nosaltres des de Montmeló, volem aprofitar per felicitar-te, ja que fa poc va ser Sant Bernat!! També, des d'aquí, ens unim a la felicitació compartida de l'aniversari dels teus germans.
    Molts petons dels padrins!!!

    pepi i enric

    ResponElimina
  2. Bona nit des de NAS.(Entre Bellver i Sta Eugènia de Nerella)
    Sota una catifa d'estels i a 24º estem llegint el teu blog que en Roger ens hi ha adreçat.
    Primerament moltes felicitats pel Sant Endarrerit.
    En segon lloc ja veiem que has canviat els "vells" amics de Montmeló-Cucurny per noiestes i noiets espigats i blanquets....d'arrèu.
    Confiem que ells puguin gaudir de la teva simpatia i do de gent que natros hem pogut gaudir alguns estius....tb t'enyorem una miqueta..sense passar-nos...clar!
    Aprofitem aquest espai per felicitar als teus germans "grans" especialment a l'Oriol (hem parlat ja amb en Roger...)
    Obriu bé els ulls i ompliu-vos del bo i millor que de ben segur anireu trobant.Una abraçada: Neus, Martí i Lluís desde Nas i Maria desde el Senegal...PETONS!

    ResponElimina
  3. Tot Montmelo al completo!!!
    aixo es fantastic!!! que vagi be per la NASA i vigileu amb els errors del Curiosyti!!!
    i merci per tot padrins!!!

    ResponElimina
  4. Eiii!
    Avui 24 he aconseguit una bona línia d´internet i podré dir-te que el vídeo de felicitació del teus germans és una idea molt bona. Crec que el PETIT DELS RIOS és una versió actualitzada i evolucionada .RIOS VERSIÓ 3.0 .
    Avui sóm a Lekeito, pe`r hem fet poc a poc la costa basca,Passaia,Donosti,Orio; Zarauz, Getaria Ondarroa....avui si no fa dia de platge anem a Gernika, et sona????.
    Un peto molt gran.
    Treballa molt i viu a intensament cada moment (Recomanacions de la casa)

    ResponElimina