dimecres, 15 d’agost del 2012

Treballa que treballaras


Dos dies treballant i no ens sentim els bracos. treiem males herbes (weed), pengem cogombres, recollim tomaquets, fem te, alimentem les plantes amb "fish bones" (gracies a les series la mama ja sap que significa) i tot el que ens diuen. (ma d'obra gratuita). i tot aixo a una temperatura de 35 graus.


Aquestes dues fotos esquematitzen el paisatge que ens envolta. i la seguent els amics...
Les fotos de la sauna, la piscina, i el "hot spot" estan sota secret de sumari. Dema esperem agafar la camara per fer-vos veure com n'es de dur treballar :)
Dema, despres de sopar, per als volts de les 6;12 (xist) farem una excursio a un riu d'aigua calenta.

Referits al menjar, disposem de: Llavors ("tales como" pipes, lli, segol, i derivats), patata i pastanaga, enciam (de sis classes diferents), cogombres (els que cuidem), algues, bacalla, sindria, poma, taronja, pinya, platan, raim i derivats, i per si algu troba a faltar la proteina, formatge blanc. si, per esmorzar, dinar i sopar. (tenim toblerone sota el coixi)

P.S: el tema dels accents continua igual

3 comentaris:

  1. אלו הם שני חברי לעבודה בחממות אני מאד נהנה להיות בחברתם אבל אני לא יודע מה הם חושבים עלי .אני מקווה שחושבים שאני לא משוגע
    (les paraules d'un amic hebreu com es el de la foto, a quedat clar el que ha dit?)

    ResponElimina
  2. Bon dia nois.Ens feu enveja, una mica;
    Treballeu que aixo es un bon entrenament pel futur i els paissayges son una passada; fins aviat

    ResponElimina
  3. Hola Bernat!! Per fi ens hem pogut fer amb el teu bloc des del qual et podrem seguir al llarg d'aquesta temporadeta. Desitgem que tot us agradi i pogueu gaudir d'un país ben diferent del nostre. Pel que veiem al bloc ja esteu ben instal.lats i treballant de valent. Aprofiteu l'experiència tot el que pogueu. Ens agraden molt les imatges que pengeu, les anirem guardant. Aquí a Catalunya gaudim d'una onada de calor forta de la qual us en lliureu. Això ens fa una miqueta d'enveja.
    Seguirem en contacte. Molts petoooons des de Montmeló dels teus padrins!!

    ResponElimina