dilluns, 13 d’agost del 2012

Just landed


Somriures fingits, que amaguen el cansament que provoca esperar 6h a la south terminal de Londres, sort que un catala, tambe voluntari en un campament de treball, ens va donar conversa.



Reyjavik a les tres de la matinada, despres d'agafar un bus, ni una anima i molta son. varem caminar 30min per aconseguir un lloc on dormir.


El llit promes, a la dreta el del Marc i a l'esquerra el del Bernat. si veieu be la foto es perque hi ha llum, i no la tanquen fins que no surt el sol... (les fotos en que dormim queden censurades)


El nostre primer esmorzar a Iceland. Tot hi que ho varem comprar nosaltres el recipient tronja no esta identificat. No, no es suc de tronja i esta intacte. Es l'entrenament per les setmanes de verd que ens esperen.


Ales nou del mati trobada tots plegats; un israelita, una russa, una croata, dos alemanys i dos catalans.
Avui res de treballar, visita guiada pel Geysir que dona nom a tots els altres, i visita a unes grans cascades.
La foto de sobre es un dels parlaments mes antics del mon. en aquesta esplanada els vikings de diferents pobles parlaven i si no s'entenien be es mataven. (si mes no es relacionaven)

P.S:
Aquell que sap de lletres ha pogut veure quelcom extrany en aquesta entrada, i els accents? doncs be, el portatil que utilitzem es del company d'Israel i no hi ha pas accents.

2 comentaris:

  1. Bon dia viatgers:
    Ja heu descansat del llarg viatge? No? No pas prou?. Cap problema
    L´energia geotèrmica(DE LA TERRA) us acompanya i segur que a mesura que treballareu anireu recuperant la bona forma:)
    Apa que tingueu un bon dia.
    Descobriu natura en estat pur i envieu-nos alguna imatge per fer-nos dentetes,
    Petons

    ResponElimina
  2. buonasera,come va? dovete scattare delle fotograffie di piu, sono bellissime.
    un bacio ed un abbracio da Arbeca, un piccolo paese delle Garrigues,siamo in grado di fare una bibita alla salute di voi.

    La mamma

    ResponElimina